zondag 19 april 2015

Up date.

Even laten weten hoe het hier nu staat met mijn lijstje...zie vorige blog

De canvas hangt al boven mijn aanrecht,heb de letters 3 keren moeten verven.

Restje verf van plafond
Canvas: Action
Letters: Hema

En de dochter is ondertussen bij verteld van haar 10 daagse Romereis.

Mijn drukke werkweek is achter de rug,nu 2 dagen vrij en mijn naaimachine is ook hersteld dus we kunnen verder waar we waren blijven steken,hé!

De film ben ik samen met mijn kinderen,mijn zus en hare man gaan kijken.Hij was niet slecht maar te veel vechten en te weinig toffe automomenten vonden we.

De spaghettisaus werd goed gekeurd gisterenavond!!

De fotoshoot viel super goed mee.De fotografe maakte het een aangenaam uurtje.De proeffoto's zijn donderdag klaar.Ik ben echt benieuwd naar het resultaat en hoop echt dat ze mee vallen.Er zijn ook foto's gemaakt van mijn kinderen apart,ik wil er graag een foto van hebben om hier op te hangen.

Ook heb ik deze week 2 leuke stickervellen met de post ontvangen.Ik had die gewonnen bij deze leuke dame,ze heeft ook een webshop.Een fijne give away want we mochten zelf doorgeven welke stickers en welke kleur we mooi vonden.

Ik heb ze al gebruikt om theelichtjes mee te maken om zondag op de feesttafel te zetten als mijne zoon zijn vormsel doet.De glaasjes zijn lege nutella potjes of lege kaarsjes van de Ikea.


We hebben op ons terras genoten van het zonnetje,zalig gewoon weg.Hopelijk kan ik dat deze week ook nog enkele keren doen.Duimen jullie mee dat het zondag droog blijft zodat we tussen het eten door eventjes onze benen kunnen strekken...Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Dankje voor de links! En wat een leuk idee om ze op glaasjes te plakken. Moet ik ook eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne maaksels!
  De vogels zijn geweldig zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je canvas en je glaasjes.
  Fijn dat je naaimachine weer terug is.
  Geniet lekker van je vrije dagen, het is heerlijk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik zeker doen Diane,daar net met de fiets naar schoonzus die oppast op 3 kleine baby's!En straks wandelen met een vriendin en erna een terrasje doen.

   Verwijderen
 4. Oh, amaai, je canvas met de letters is ook heel goed gelukt! Ik heb zelf enkele laagjes verf te weinig gebruikt denk ik als ik jouw prachtige resultaat zie! Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen