zondag 15 maart 2015

Leuke blogs/website'sIk af en toe ook bij andere blogs en website's ga kijken en lezen.

Soms vind ik enkele pareltjes en die wil ik met jullie delen.


Eerst en vooral deze blog:Zilverblauw het is een blog en website van een Nederlands koppel waar vooral de dame aan het woord is.Ze maken samen van alles en nog wat en dat is te koop via hun shop maar ook in anderen winkels maar vooral in Nederland.Zij blogt ook voor een andere leuke Nederlandse winkel die ook in België te vinden is en waar we allen zeker wel eens een keertje binnen zijn geweest:Hema

Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken als je houdt van kleur,leuke en mooie foto's,een tof verhaal en dergelijke.

Op dit moment is ze met een fotoboek bezig en als je haar foto's bekijkt dan begrijp je heel goed waarom.

Enkele foto's die ik leuk vind bij Zilverblauw vind je met deze link want haar foto's kopiëren is niet toe gestaan maar naar kijken wel ;-)

En bij Vtwonen vind ik het ook heel fijn om te kijken,je doet er zoveel ideeën op dat je soms niet weet waar kijken/lezen en het zet je aan om zelf van alles uit te proberen.

Je kan er ook een test doen om te kijken welke stijl bij je past.Dat heb ik zelf uit geprobeerd en bij mij komt er uit dat ik naturel ben van woonstijl.

Tof om te weten welke stijl mij het meeste ligt en je kan er dan verder op de website tips op doen aan de hand van je stijl.

Natuurlijk mag je ook op andere stijlen gaan kijken,hé!


Het magazine dat er bij hoort heb ik al vaak in de bibliotheek geleend want dat lees ik al jaren zonder dat ik wist dat er een website van was.Dan de laatste link die ik jullie wil mee geven waar ik uren kan rond kijken,mezelf blijf verwonderen over van alles en nog wat,wat mensen delen,maken en kunnen is hier op één plaats te vinden:Pinterest

Een profiel aan maken is super gemakkelijk,je kan er borden aanmaken waarop je alles wat je leuk vind kan pinnen en eer je het weet heb je er tientallen gemaakt en ben je een uur of meer later.

Er staat zoveel op maar ik kijk vooral naar inrichting,naaien,knutselen,thema's zoals Pasen,Kerstmis,zomer,kaarsen,diy tips en nog vele andere zaken.

Jullie mogen me altijd laten weten welke blog of website jullie graag volgen.

Wie weet ontdek ik nog iets leuks via jullie.

Groetjes C.

Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen: