vrijdag 7 april 2017

Feest(boek)!

Gisteren avond mocht ik in Deurne, in bar Stark een boekvoorstelling bijwonen.Het boek werd geschreven door Ine Brands van de blog,webshop en nu dus ook schrijfster van Studio Lala.


Het boek!!

De Limburgse koos een mooie locatie uit.Zeker de moeite om eens iets te gaan drinken als jullie in de buurt zijn. De boekvoorstelling van Urban Style van byevamarie ging er ook door,hier nog eens te lezen.
We waren met een heel deel bloggers en Instagrammers vertegenwoordigd.Het was er een gezellige vooral vrouwelijke samenkomst.Ik kende er enkele van ziens (door het volgen van hun blog of instagram profiel)maar het ijs was zo gebroken met een glaasje bubbels in onze hand.Maar ik was blij,in mijn nopjes dat ik de hele avond naast mama van vijf mocht zitten,echt een gezellige madame!Haar blog en Instagram volg ik al een tijdje.
Er waren verschillende teksten op de glaasjes geplakt.In onze goodiebag zat er ook nog een extra vel met deze leuke teksten op zodat we thuis er mee aan de slag kunnen.

Het boek noemt Feest en is echt prachtig gemaakt.Verschillende thema's komen aan bod.Er worden tips en tricks gedeeld zodat je zelf een geweldig feestje in elkaar kan steken.

We mochten gedurende de avond eerst naar Ine hare uitleg luisteren en dan zelf aan de slag om mini gebakjes te versieren met allerlei materialen.Hier onder volgen enkele foto's met sfeerbeelden.


Ballonnenslinger.


Een plaatsje zoeken.


Het boek,het leuke 
glaasje
en de stickers!De gebakjes!


Ine in actie!

Ik vond het heel tof om de avond door te brengen met bloggers die al veel verder staan dan mijn bescheiden blogje.We waren allemaal bezig om er een gezellige avond van te maken,af en toe ons Instagram profiel te voorzien van een foto of filmpje.En babbelen,knabbelen en elkaar leren kennen!

Deze avond ga ik er op mijn gemak eens goed inkijken,ideeën opdoen!

Dit is mijn eerste gesponsorde bijdrage, het boek kreeg ik in de goodiebag mee naar huis.Ik sta volledig achter dit boek.Een echte aanrader voor diegene die graag zelf thuis aan de slag gaat om haar/zijn feestje net iets extra's te geven.

Ohja,ik kreeg tijdens de avond een smsje van mijn dochter dat ze trots op me was dat ik dit weer alleen had aangedurfd,lief hé!

Groetjes CarlaFollow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Super fijn. Jij bent ook op alle markten thuis eh ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn toch ook nog zaken die ik niet zo goed kan hoor! 😁

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend leuk dat je die avond mocht bijwonen. Het klinkt gezellig in ieder geval. Een fijn weekend daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was gezellig! Voor jou ook een fijn weekend. Ik mag voormiddag werken gaan en namiddag genieten/ ontspannen.

   Verwijderen
 3. Fijn om te lezen Carla! En die andere blogs staan misschien wat verder dan jou, maar ooit hebben ze ook nog in de beginschoenen gestaan hoor. Dus niks van aantrekken.
  ( En zo lief van je dochter, dat smsje. )
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga sommige hun niveau nooit halen maar zolang ik er plezier in heb blijf ik op mijn eigen manier bloggen 😁 Goed genoeg is het nieuwe perfect!

   Verwijderen
 4. Wat mij betreft is er geen niveau in blogs, als je het met plezier doet, is het goed. En het is geen werk he ;-) Fijn dat je dochter weet dat alles niet vanzelfsprekend gaat, X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee inderdaad geen werk, maar iets leuks om te doen! Ja daarom dat ik zo blij was met het sms'je 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een fijn boek :)
  En vooral fijn dat je zo een leuke avond had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het ook, echt de moeite waard om te kopen als je graag zelf je feestjes verzorgd met toffe aangepaste spullen. En inderdaad had ik een fijne avond.

   Verwijderen