woensdag 21 december 2016

Stella top

Voor mezelf heb ik de Stella Top uit de laatste LMV gemaakt om aan te doen met de feestdagen.

Vorig jaar maakte ik een jumpsuit,hier nog eens te zien.Maar omdat het bovenste gedeelte niet echt naar mijn zin was heb ik dat er weer afgehaald en ga ik de Stella top met de broek combineren.De glitter elastiek ga je niet zien maar beter zo dan dat het in de kast blijft hangen.


Deze keer was het een heel gepuzzel om de patroondelen bij elkaar te krijgen.Niet naar de gewoonte van LMV om het ingewikkeld te maken maar eind goed al goed,eenmaal het patroon klaar is zit de top redelijk snel in elkaar.

Een soepel stofje uit de See you at Six collectie van Soft Cactus waar ik ook al mijn Copacabana rok uit maakte.Zalig om te verwerken en te dragen.

Nu alleen nog wennen aan het verschil in de afwerking van de mouwen.En wie weet probeer ik tegen de zomer wel eens uit of het lukt om het patroon aan te passen naar een top met 2 losse mouwen.

Een aanpassing die ik deed was het losse mouwgedeelte zover dicht stikken als de andere kant want anders had je een grote inkijk of wel moet je er een effen topje onder doen en dat vind ik persoonlijk niet zo aangenaam om te dragen.

De onderkant is normaal afgewerkt met een drukknoop maar dat heb ik achterwege gelaten omdat het bij mij raar maar waar een 10 tal centimeters bij elkaar gemaakt moest worden en dat vond ik niet mooi,heb ik hier of daar toch iets mis gedaan bij het patroon overnemen of heb ik een te grote maat genomen?Geen idee maar omdat ik de top in mijn broek ga dragen maakt het niet uit.
Met mijn mooie elanden erbij.

Zijn jullie klaar om te feesten?Ik moet nog 1 pakje halen en wij vieren op 26 december samen met mijn ouders,broer,zus en hun gezin Kerstmis omdat ik moet werken op Kerstdag zelf en ook omdat de anderen bij hun schoonfamilie langs moet/mag gaan en zo vermijden we dat er iemand eerder door moet of later aan komt.

Via deze weg wil ik jullie alvast hele fijne feestdagen toe wensen.Een gezellige tijd samen met familie en/of vrienden.Geniet van het samen zijn en een voorspoedig 2017 voor jullie allemaal.
Liefs Carla


Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen:

 1. Mooie top! Ik deed net hetzelfde als jij, stikte de mouw verder dicht en liet de drukknop weg :-)
  Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en hoe toevallig dat we het zelfde deden. Jouw versie is ook mooi!

   Verwijderen
 2. Mooie, feestelijke top! Hebben jullie officieel geen tweede kerstdag, zoals wij? Werken tijdens dit soort dagen, heeft ook iets bijzonders.
  Geniet van jullie samen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel wij kennen dat ook 2de kerstdag maar onze bewoners moeten elke dag eten hè. Fijne feestdagen.

   Verwijderen
 3. Heel mooi gedaan, ik ben van plan deze top ook tegen de zomer te maken :)

  Fijne feestdagen, Carla!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. En ik denk dat het mooi gaat staan met de broek. Hele fijne feesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er feestelijk uit! Ik wens jou ook hele fijne en gezellige dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allé vrouw, ik wil een aan foto zeg #schaterlach
  De top ziet er mooi uit!
  Ik wens je deugddoende feesten in je nieuwe stekje, het klinkt alvast veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik er aan denk vraag ik tijdens de feesten aan de zoon om een foto te maken 🎅

   Verwijderen