Gisteren hadden we nog eens een kookavondje hier.Het was weer heel gezellig en de menu viel goed mee,sneller klaar dan anders maar lekker en dat telt!
Dit kregen we te eten:
Als hapje maakte ik vooraf dit al klaar:
Broodrolletjes met gerookte zalm en kruidenkaas.
Aspergesoep.
Scampi op een stokje,behalve het garen in de oven.
Vervolgens maakte mijn schoonbroer de romige vissoep met saffraan die bij ons allemaal heel goed in de smaak viel.
Lichte en toch wat romige smaak,vis die perfect gaar was,lekkere garnaaltjes erbij en een beetje citroen en dille als afwerking.
Samen met mijn dochter maakte ik de hoofdschotel en we kozen voor een recept van Pascale Naessens, kabeljauwhaasje met kruiden,kokosmelk,limoen en kookte er niet volgens haar regels groene pasta bij ;-)
Als laatste maakte mijn vriendin het dessert,om je vingers bij af te lekken,een mascarpone dessertje met room en limoen afgewerkt met chocolade.
We serveerde er een fris aperitief en witte wijn of iets fris bij en praatte gezellig de avond aan elkaar.
Zal ik jullie even laten watertanden bij de foto's?
Follow my blog with Bloglovin
Dit kregen we te eten:
Als hapje maakte ik vooraf dit al klaar:
Broodrolletjes met gerookte zalm en kruidenkaas.
Aspergesoep.
Scampi op een stokje,behalve het garen in de oven.
Vervolgens maakte mijn schoonbroer de romige vissoep met saffraan die bij ons allemaal heel goed in de smaak viel.
Lichte en toch wat romige smaak,vis die perfect gaar was,lekkere garnaaltjes erbij en een beetje citroen en dille als afwerking.
Samen met mijn dochter maakte ik de hoofdschotel en we kozen voor een recept van Pascale Naessens, kabeljauwhaasje met kruiden,kokosmelk,limoen en kookte er niet volgens haar regels groene pasta bij ;-)
Als laatste maakte mijn vriendin het dessert,om je vingers bij af te lekken,een mascarpone dessertje met room en limoen afgewerkt met chocolade.
We serveerde er een fris aperitief en witte wijn of iets fris bij en praatte gezellig de avond aan elkaar.
Zal ik jullie even laten watertanden bij de foto's?
De hapjes.
Romige vissoep
Kabeljauw uit de oven.
Limoendessertje.
Scampi op een stokje en de kabeljauw uit de oven komen uit het boek van Pascale Naessens.
Soep en broodrolletje van mezelf.Vissoep vond ik hier en het dessert recept kreeg ik van mijn collega.
Soep en broodrolletje van mezelf.Vissoep vond ik hier en het dessert recept kreeg ik van mijn collega.
We vonden het allemaal lekker,gezellig en kijken uit naar de volgende keer.
Groetjes Carla.
Follow my blog with Bloglovin
Mmmm, dat ziet er allemaal zeer smakelijk uit!!
BeantwoordenVerwijderenDat was het ook,de hoofdschotel had iets meer gekruid mogen zijn maar al bij al viel het allemaal goed mee hoor!
VerwijderenJa gezellig is het altijd en af en toe valt er wel eens iets tegen ;-) maar als je niets nieuws probeert leer je niets bij,hé!
BeantwoordenVerwijderenWauw, dat ziet er ontzettend lekker uit en zo te lezen ook nog goed gezelschap! Da's genieten met een grote G!
BeantwoordenVerwijderenGr. Patricia
Ja we kennen elkaar al jaren :-)
Verwijderen